Verzenden & retourneren

Levertijden
Artikelen waarbij een 24-uurs vermelding staat, worden direct uit voorraad geleverd, mits u voor 12 uur bestelt en direct betaald (via iDeal of Paypal). Uw bestelling wordt de volgende werkdag binnen Nederland bezorgd. Andere artikelen worden afhankelijk van de uitvoering binnen 3 weken geleverd. Het kan voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan wat wij hebben opgegeven; wij bespreken dan met u wat voor u de beste oplossing. Indien u wilt annuleren, wordt uw bestelling gecrediteerd.

Verzendkosten en bezorging
Wij versturen uw bestelling via UPS. Bij pakketleveringen is ieder pakket voorzien van een unieke streepjescode met bijbehorend nummer. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket bekijken. Ook ontvangt u een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling wordt verzonden, zodat u weet wanneer u deze zult ontvangen. 
Voor bestellingen tot € 250 zijn de verzendkosten € 7,50.

Bestelling afhalen
Om verzendkosten te besparen, kunt u uw bestelling op afspraak bij ons logistiek centrum in Doetinchem afhalen.

Bestelling wijzigen
U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelling wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

Vaste prijzen
De prijzen van de verzendkosten in onze online shop zijn geldig en vastgesteld tot en met 31 december 2022. (behoudens tussentijdse BTW-verhogingen). U komt dus nooit voor onaangename (prijs)verrassingen achteraf te staan.

Verpakking beschadigd?
Indien er sprake is van beschadiging aan de doos, dan dient u dit direct op de vrachtbrief of pakbon van de vervoerder kenbaar te maken. Ook moet u dit direct aan ons kenbaar maken per e-mail.

Inhoud controleren
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten conform de overeenkomst zijn. Indien dit niet het geval is, dient u Time2lock daarover zo spoedig mogelijk na aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd te informeren. U kunt dit doen per e-mail via info@time2lock.nl.
Indien is aangetoond dat de producten niet conform de overeenkomst zijn, heeft Time2lock de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de faktuurwaarde daarvan te restitueren.

Bestelling retourneren
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan Time2lock te retourneren. Tevens vragen wij u dit kenbaar te maken per e-mail o.v.v. de artikelen die u wenst te retourneren. Time2lock accepteert retouren, mits binnen veertien (14) werkdagen teruggestuurd en vergezeld van de originele (kopie) factuur/pakbon, onder de volgende voorwaarden:

  • Het product is in oorspronkelijke, onbeschadigde staat en zit in de originele, onbeschadigde verplakking.
  • Het te retourneren artikel moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van het retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.
  • Bij retourzending dient u het verzendbewijs van de vervoerder te noteren en de bijbehorende postcode door te geven, opdat de zending kan worden gevolgd. Zodra het pakket in goede orde is gearriveerd, zorgt Time2lock ervoor dat de terugstorting van het betaalde orderbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen aan u wordt overgemaakt.
    Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, maken wij dit direct kenbaar via het door u opgegeven e-mailadres. 


De kosten voor retourzendingen komen voor uw rekening.
Wij crediteren geen facturen van beschadigde artikelen. Wij accepteren uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld, worden niet geaccepteerd.

Tips
Om verzendkosten te besparen kunt u wellicht meerdere artikelen ineens bestellen. Het afleveradres mag anders zijn dan het factuuradres.