Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Sleutels opbergen codeslot

 
Sleutelkast electronic lock
Sleutelkast electronic lock
Elektronische sleutelkluis Als u uw
€99.00
 
 

Sleutelkastje met code

Als u op zoek bent naar een sleutelkastje met cijferslot ofwel een sleutelkastje met code zit u bij Time2lock goed. Wij hebben verschillende uitvoeringen van sleutelkastjes die zonder sleutel te openen zijn. Aan de ene kant is het voordeel hiervan is dat meerdere mensen binnen uw bedrijf of gezin het kastje kunnen openen zonder hiervoor een sleutel nodig te hebben die eventueel kwijt kan raken. Aan de andere kant kan iemand met de verkeerde bedoelingen het kastje niet openen zonder de code. Kortom; in een sleutelkastje met cijferslot kunt u al uw belangrijke sleutels veilig opbergen.

Binnen het assortiment van Time2lock vindt u 2 verschillende typen sleutelkasten met codeslot. De eerste is voorzien van een elektronisch slot met een instelbare managerscode van 6 cijfers en er kunnen 5 gebruikerscodes van 4 cijfers worden toegevoegd. Deze sleutelkast heeft een capaciteit van 24 sleutelhaken.
Het tweede model sleutelkast met codeslot is voorzien van een elektronisch pincode slot van 4 cijfers. Bij deze kast kan er maar één code worden ingesteld. In het geval van een vergeten code zit er een noodsleutel bij die toegang verschaft. Dit kastje is geschikt voor het opbergen van maximaal 24 sleutels. Batterijen en sleutelhangers worden meegeleverd. Bij beide sleutelkasten leveren wij een duidelijke handleiding en het benodigde bevestigingsmateriaal om deze kastjes op de juiste manier op te hangen.

Levering

Beide sleutelkasten met codeslot vallen onder de 24-uurs levering. Dit houdt in dat als u voor 12.00 uur bestelt en uw betaling meteen voldoet via Paypal of iDeal, u de bestelling de volgende dag al in huis heeft.
Als u nog vragen heeft over onze producten of de toepassingen daarvan, is onze klantenservice tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen via het contactformulier op deze website.
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren
Best verkochte producten