Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Sleutels opbergen basis

 
Sleutelkast Keylock 20
Sleutelkast Keylock 20
Sleutelkastje De meest handige en ve
€12.50
 
Sleutelkast Keylock 40
Sleutelkast Keylock 40
Sleutelkast Op het gebied van sleute
€16.95
 
Sleutelkast Keylock 70
Sleutelkast Keylock 70
Grote sleutelkast Als u meer dan 40
€29.00
 

Sleutelkast

Als u thuis of in uw bedrijf veel met verschillende sleutels werkt, is het van belang dat deze sleutels op een veilige en overzichtelijke manier worden opgeborgen. Hiervoor kunt u een van onze sleutelkastjes gebruiken. Voor een ruim assortiment aan sleutelkasten van hoge kwaliteit bent u bij Time2lock aan het juiste adres.

Assortiment sleutelkastjes

Ons aanbod begint bij een bescheiden sleutelkastje met een capaciteit van 20 sleutelhaken. Het cilinderslot is voorzien van 2 sleutels. De sleutelhangers worden gratis meegeleverd, evenals de schroeven en pluggen om de sleutelkast mee aan de wand te bevestigen. Dit sleutelkastje heeft een afmeting van 250x180x80 mm en past dus onopvallend aan elke wand.
Deze eenvoudige maar doeltreffende sleutelkastjes hebben we ook met een capaciteit van 40 sleutelhaken en met 70 sleutelhaken.

Codeslot

Wilt u niet afhankelijk zijn van een sleutel om het sleutelkastje mee open te maken, kunt u kiezen voor een sleutelkast met elektronisch codeslot. Het slot heeft een 6-cijferige instelbare managerscode en er kunnen 5 verschillende gebruikerscodes van 4 cijfers worden toegevoegd. In dit sleutelkastje zitten 24 sleutelhaken en wordt compleet met het benodigde bevestigingsmateriaal geleverd.

Pincodeslot

Als u genoeg heeft aan een codeslot met slechts één code, kunt u kiezen voor de sleutelkast met pincodeslot. Deze kast is voorzien van een 4-cijferig elektronisch pincode slot en een noodsleutel die toegang verschaft bij een vergeten code. Er kan maar één code worden ingesteld. Dit kastje is geschikt voor het opbergen van maximaal 24 sleutels. Batterijen worden meegeleverd, evenals sleutelhangers en bevestigingsmateriaal.

Levering

Al onze sleutelkasten vallen onder de 24-uurs levering. Dit betekent dat als u vóór 12.00 uur bestelt en meteen via Paypal of iDeal betaalt, de bestelling de volgende dag bij u in huis of op kantoor is.
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren
Best verkochte producten