Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Verzending & Terugzendingen

Levertijden
Artikelen waar 24-uurs vermelding staat, worden direct uit voorraad geleverd, mits u vòòr 12:00 uur een bestelling plaatst en direct betaald (iDeal of Paypal). Uw bestelling wordt de volgende werkdag binnen Nederland bij u bezorgd. Andere artikelen worden afhankelijk van de uitvoering binnen 3 weken geleverd. Het kan soms voorkomen dat een artikel een langere levertijd heeft dan wat wij hebben opgegeven, wij zullen dan met u overleggen wat de beste oplossing is. Indien u wilt annuleren wordt uw bestelling aan u gecrediteerd.


Verzendkosten en bezorging

Wij versturen onze pakketten via GLS. Bij pakket leveringen is ieder pakket voorzien van een unieke streepjescode met een bijbehorend nummer. Met dit unieke nummer kunt uzelf de verzendstatus van uw pakket achterhalen. De verzendkosten voor bestellingen tot € 250,-- bedragen € 5,--.

Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. Op deze manier kunt u kijken wanneer u de bestelling ontvangt.Bestelling afhalen
Om verzendkosten te besparen kunt u uw bestelling op afspraak ook afhalen bij ons logistiek centrum 
in Doetinchem.

Bestelpakket wijzigen
U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelpakket wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

Vaste prijzen
De prijzen van de verzendkosten in onze online shop zijn geldig en vastgesteld tot 31 december 2018. (behoudens tussentijdse BTW-verhogingen). U komt dus nooit voor onaangename (prijs)verrassingen achteraf te staan.

Ruiling & Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. Echter gelden er voor ruiling enkele voorwaarden:

Verpakking beschadigd?
Indien er sprake is van beschadiging aan de doos, dient dit direct op de vrachtbrief of pakbon van de vervoerder kenbaar te worden gemaakt. Tevens moet dit direct kenbaar worden gemaakt aan info@time2lock.nl. 

Inhoud controleren
U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u Time2lock daarvan zo spoedig mogelijk na aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven. U kunt dit richten aan: info@time2lock.nl. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Time2lock de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de faktuurwaarde daarvan te restitueren.


Bestelling retour sturen
Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen veertien (14) werkdagen na aflevering aan Time2lock te retourneren. Tevens vragen wij u dit kenbaar te maken door ons een email te sturen, u kunt dit richten aan: info@time2lock.nl. Hierin kunt u aangeven welke artikelen u wenst te retourneren. Time2lock accepteert de volgende retouren, mits binnen veertien (14) werkdagen teruggestuurd en vergezeld van de originele (kopie) factuur/pakbon:

Elk product in oorspronkelijke, onbeschadigde staat. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en in originele verpakking zit, waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening komen.

Zodra wij uw pakket hebben ontvangen, maken wij dit direct kenbaar via uw opgegeven e-mail adres. Tevens zal het verschuldigde aankoopbedrag van het artikel(en) binnen 7 werkdagen aan u terugbetaald worden.

Wij crediteren geen facturen van beschadigde artikelen. Wij accepteren uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.

Het te retourneren artikel moet binnen 7 werkdagen na aanmelding van het retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

Verzendbewijs. Bij retourzending dient u het verzendbewijs van de vervoerder te noteren en de bijbehorende postcode door te geven, opdat de zending gevolgd kan worden. Zodra het pakket in goede orde is gearriveerd, zorgt Time2lock ervoor dat de terugstorting van het betaalde orderbedrag zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 30 dagen aan u wordt overgemaakt.Tips


Om verzendkosten te besparen kunt u wellicht meerdere artikelen ineens bestellen.

Het afleveradres mag anders zijn dan het factuuradres.
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren
Best verkochte producten