Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Mobiele veiligheid

 
Camper kluis
Camper kluis
Campersafe, de unieke camperkluis! D
€349.00
 
Campersafe 2020
Campersafe 2020
Campersafe MY 2020 voor het recht
€369.00
 
Mobiguard flat
Mobiguard flat
Laptop kluis Op het gebied van mobie
€49.00
 
Mobiguard small
Mobiguard small
Mobiguard Small De Mobiguard Small i
€49.00
 
 

Mobiele veiligheid

Niet alleen thuis of op kantoor moeten spullen veilig opgeborgen worden. Juist onderweg is er vaak een verhoogd risico op diefstal van uw waardevolle bezittingen. Bij www.time2lock.nl hebben we aan alles gedacht. Ook op het gebied van mobiele veiligheid bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een auto kluis, een caravan kluis of een camper kluis, wij hebben het allemaal.

Handy Safe

Een voorbeeld van een super handige mobiele kluis is de Handysafe. Dit kluisje kan dienen als camper kluis, caravan kluis of auto kluis. Deze Handysafe is geschikt voor het opbergen van uw iPad, smartphone en andere waardevolle spullen. De kabel en het alarm bieden dubbele veiligheid. De kluis kan met de kabel aan de auto, caravan of boot worden vastgelegd. Bij het doorknippen van de kabel gaat het oorverdovende 120dB alarm af.
De afmeting van deze kleine camperkluis is 265x210x90 mm en de kluis weegt 1,6 kg.

Draagkoffer

Voor het opbergen van uw laptop of iPad hebben we handige draagkoffers. Deze koffers hebben we in twee verschillende formaten. De platte versie is 330x245x70 mm en weegt 2,2 kg en de diepere versie heeft een afmeting van 300x214x105 mm en weegt 2,4 kg.
Deze draagkoffers zijn ontwikkeld voor het veilig vervoeren en bewaren van uw kwetsbare elektronica en is van binnen bekleed met beschermend foam. De koffers zijn voorzien van een slot met 2 sleutels, een draaggreep en een kabel. Als het alarm wordt ingeschakeld zal dit bij het optillen of bewegen van de koffer afgaan. Met deze kabel kan de koffer worden vastgelegd. Zo dient de koffer als auto kluis of caravan kluis.

Levertijd

Zowel de Handysafe als de draagkoffers vallen onder de 24-uurs levering. Artikelen die vóór 12.00u worden besteld, kunnen de volgende dag al geleverd worden.
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren
Best verkochte producten
€349.00
Camper kluis
€49.00
Mobiguard small
€369.00
Campersafe 2020