Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Geld en waardezaken opbergen in kluizen

 
Euro Safe S1 fire
Euro Safe S1 fire
Brandwerende kluis Op het gebied van
€169.00
 
Euro Safe S2
Euro Safe S2
Inbraakwerende kluis Als u op zoekt
€149.00
 
Euro Safe S2 E
Euro Safe S2 E
Elektronische kluis Bij www.time2loc
€219.00
 
Mini Safe
Mini Safe
Inbouwkluis Als u op zoek bent naar
€59.00
 
 

Geldkluizen

Op het gebied van geldkluizen hebben wij bij Time2lock een ruime keuze waar iedereen een passende oplossing kan vinden voor elke toepassing.
Of u nu een geldkluisje nodig heeft om uw dagelijkse omzet van uw onderneming in op te bergen, of u zoekt een kluisje om in te bouwen op de zaak of thuis, wij hebben het allemaal. Zo bergt u uw geld en waardepapieren op elke locatie veilig op.

Geldkluis kopen

Als u twijfelt welke geldkluis te kopen, adviseren wij u graag over de mogelijkheden binnen ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld de Mini Safe. Dit kleine meubelkluisje is uitstekend geschikt om in te bouwen in uw woning, uw kantoor of bijvoorbeeld op uw boot of in de caravan. Er zitten bevestigingsgaten in de achterwand en in de zijwanden. De metaaldikte is 2 mm en de deur is 3 mm dik. Dit handige kleine kluisje met een afmeting van 100x250x180 mm is voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels. Als u een stapje groter zoekt, hebben we bijvoorbeeld de Euro Safe S2. Dit gecertificeerde geldkluisje (braakwerend Euro klasse S2) is de ideale geldkluis voor uw persoonlijke waardezaken of papieren. De kluis is standaard voorzien van een afsluitbaar binnenvak en is voorzien van een slot met 2 sleutels. De afmetingen van deze kluis (255x395x380 mm) maken deze perfect voor het opbergen van klappers of mappen. Wilt u in het geval van brand het zekere voor het onzekere nemen, hebben we ook een geldkluis met een S1 certificering. Dit betekend dat het langer duurt voordat uw waardepapieren vlam vatten.

Levering

Het grootste gedeelte van onze geldkluizen kan binnen 24 uur geleverd worden. De levertijd wordt per type geldkluis bij het artikel aangegeven. Een levertijd van 24 uur geldt enkel als u vóór 12.00 uur bestelt en meteen via Paypal of iDeal afrekent.
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren
Best verkochte producten
€59.00
Mini Safe
€149.00
Euro Safe S2