Betalen middels iDEAL Alle bestellingen worden verstuurd met GLS
Verzendkosten € 5,- (vanaf € 250,- gratis verzending)
WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens
Safe and secure storage solutions
Uw voordelen bij Time2lock

Camper kluis

Campersafe, de unieke camperkluis!

De Campersafe is speciaal ontwikkeld voor het Fiat Ducato chassis. Deze camper kluis is vervaardigd uit hoogwaardig slagvast recyclebaar polycarbonaat. De sluitklep bestaat uit gehard aluminium en is voorzien van twee stevige sloten met gecertificeerde sleutels. De combinatie van deze materialen maakt de camper kluis licht maar toch enorm robuust en moeilijk doordringbaar.

Voorkom inbraak in uw camper 
Een inbreker weet dat u voor langere tijd op vakantie bent en dus veel waardevolle zaken bij u heeft. Er bestaan voldoende speciale deur- en raamsloten en alarmsystemen waarmee u belangrijke drempels kunt opwerpen. Het spreekt voor zich dat waardevolle zaken uit het directe zicht moeten worden opgeborgen. Eenmaal binnen weet de inbreker deze echter toch vaak snel buit te maken. Laptops, Ipads en navigatiesystemen en andere gadgets zijn een gewilde prooi. Meestal verstopt op (voor de inbreker) voor de hand liggende plaatsen. Om het de inbreker, als hij de eerste barrières toch heeft overwonnen, zo moeilijk mogelijk te maken biedt een degelijke kluis uitkomst. Maar waar plaats je zo’n (veelal zware) camperkluis veilig en degelijk?

Eenvoudige montage 

De kluis wordt gemonteerd op het linker of rechter voorportier. U kunt natuurlijk ook allebei de portieren voorzien van een Campersafe! De montage is heel eenvoudig; de standaard portiertas wordt verwijderd door de 4 bouten uit te nemen. Dezelfde bouten gebruikt u aan de binnenzijde van de Campersafe om deze in de bestaande schroefgaten vast te zetten. Zo is de Campersafe op vier plaatsen stevig verankerd aan de binnenzijde van het portier. Bij gesloten portier is het niet of nauwelijks mogelijk de camper kluis met inbrekersgereedschappen te lijf te gaan.

Een aanwinst voor uw camper
De buitenzijde van de Campersafe is zodanig afgewerkt dat het harmonieert met uw interieur. De binnenzijde is bekleed met neopreen om beschadiging en krassen aan uw kostbaarheden te voorkomen.

De Campersafe:
- Universele pasvorm voor alle Fiat Ducato modellen vanaf bwj 2007 t/m 2019.
- Body vervaardigd uit slagvast polyethyleen
- Sluitklep van gehard aluminium.
- Twee stevige sloten met gecertificeerde sleutels.
- Geschikt voor notebook (15,6"), ipad etc.
- Eenvoudige montage d.m.v. 4 bouten in bestaande schroefgaten in portier.
- Binnenzijde v.v. neopreen om beschadiging en krassen te voorkomen.
- Buitenzijde afwerking harmonieert met het interieur van uw camper.
- Gewicht slechts 2,6 kg!
- Afmetingen: 540 x 350 x 130 mm.
- Attentie, indien niet meer beschikbaar zie Campersafe MY 2020, passend in het rechter portier van de Fiat Ducato vanaf 2007 t/m heden
Artikelcode:
ws.cs.fd1
Afmeting (hxbxd):
540 x 350 x 130 mm
Gewicht:
2.6 kg
Levertijd:
1 werkdag (voor 12.00u besteld)
 €349.00 incl. btw
Aantal:
Camper kluis
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken. Geavanceerd zoeken
Veilig betalen
Veilig betalen
0 items
Inloggen / registreren
E-mail adres:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?
Registreren